Pokaler

 

Vandrepokaler på 15 m riffel

40 skud med støtte for åben klasse og veteraner 

Til denne pokal skydes 40 skud på Dansk SkytteUnions 15 m skive, og det er de fem bedste skydninger, der tæller til pokalen.

30 skud med støtte for børn og junior

Til denne pokal skydes 30 skud på Dansk SkytteUnions 15 m skive, og det er de fem bedste skydninger, der tæller til pokalen.

 

Vandrepokaler på 50 m riffel

40 skud knælende

Til denne pokal skydes 40 skud knælende på den internationale 50 m skive, og det er de tre bedste skydninger, der tæller til pokalen.

40 skud stående

Til denne pokal skydes 40 skud stående på den internationale 50 m skive, og det er de tre bedste skydninger, der tæller til pokalen.

Helmatch

Til denne pokal skydes 40 skud liggende, 40 skud knælende og 40 skud stående på den internationale 50 m skive, og det er de to bedste skydninger, der tæller til pokalen.

Hvis man har skudt 60 skud liggende, kan man godt lade de første 40 skud tælle til en helmatch sammen med de to bedste skydninger i de to ovenstående pokalskydninger. 

Helmatch kan selvfølgelig også skydes til et af de stævner, der afholdes, hvor denne disciplin er på tapetet.

Man kan IKKE bruge helmatch, 40 skud knælende og 40 skud stående til at skyde til halvmatch-pokalen.

Halvmatch

Til denne pokal skydes 20 skud liggende, 20 skud knælende og 20 skud stående på den internationale 50 m skive, og det er de bedste to skydninger, der tæller til pokalen.

Halvmatch kan skydes enten til træning eller til et af de stævner, der afholdes, hvor denne disciplin er på tapetet.