Jeg vil være medlem (bemærk - der er en meget lang venteliste)

Du starter med at oprette en profil på vores hjemmeside - tryk på 'Opret profil' oppe til højre i topmenuen. 

Brugerguide klik her

 

I Kjøbenhavns Skytteforening lægger vi megen vægt på sikkerhed og på at kende vore skytter. Våben er ikke legetøj, men skal behandles med omhu og respekt aht. dine omgivelser og dig selv.

Derfor optager vi kun nye medlemmer, der har gennemgået et obligatorisk introduktionskursus hos os. Det gælder både voksne og børn.

Hvis du kan dokumentere medlemsskab og mindst 2 års anciennitet som aktiv skytte i en anden skytteforening i Danmark, kan du undgå at skulle deltage i et introduktionskursus. Det vil dog altid bero på en individuel vurdering og personligt fremmøde på een af vore skydedage. Hvis du er, eller har været, medlem af an anden skytteforening må du meget gerne oplyse dit skyttenr så vi nemmere kan finde dig i DGI Foreningsportalen og evt kontakte formanden i den forening du kommer fra.

 

Vejen til medlemsskab af Kjøbenhavns Skytteforening

I store træk er proceduren for børn og voksne som følger

  Børn Voksne
1. Opret profil på hjemmesiden Ja, barnets navn, fødselsdato mv. - forældrenes kontaktoplysninger Ja. Husk billede, korrekt køn, fødselsdato og år. Vi skal bruge et billede i fb med udstedelse af medlemskort
2. Tilmelding og betaling af introduktionskursus Se https://skyd.dk/events for et ledigt kusus, tilmeld og betal Ja, efter først til mølle. Pris fremgår ved tilmelding.
3. Deltagelse i introduktionskursus (obligatorisk) Små hold, uformelt kursus Ja, op til 20 deltagere
4. Gennemførerelse af op til 2 gæsteskydninger i løbet af 2 måneder Gæsteskydninger efter aftale, følger et hold. Ja, klippekort udleveres. Inkluderet i kursus.
5. Du beslutter at du gerne vil være medlem og kontakter derfor formand eller kasserer Aftales individuelt med skytten og denne forældre i fb. med træning. Kassereren skal have besked. Ja. Kassereren skal have besked.
6. Vandelsgodkendelse/SKV6 - blanket udfyldes digitalt og underskrives i hånden. Hvis du er fyldt 15 år. Efter aftale med formanden. Ja, altid. Efter aftale med formanden.
7. Vi sender dig en digital medlemspakke som du skal betale via betalingslink i mail. Kontingentet trækkes på dit betalingskort fremover. Du er selv ansvarlig for at holde alle oplysninger opdateret på din profil og dit betalingskort. Ja Ja
8. VUPTI - du er medlem af Kjøbenhavns Skytteforening Ja Ja

Du kan springe punkt 4 over (eller forkorte det), hvis du er helt overbevist om efter Introduktionskurset at du vil være medlem.

Alle skytter der er fyldt 15 år skal 'vandelsgodkendes' via SKV - det er noget vi tager os af i samarbejde med dig. 

 

Tilmelding til Introduktionskurset for voksne

Tilmelding sker efter først til mølle under menupuktet 'Event og Resultater > Events' her på hjemmesiden. Det er ikke muligt at forhåndstilmelde sig til et introduktionskursus.

Af tilmeldingen fremgår pris og vilkår. Hvis der ikke er nogle kurser annonceret er det fordi der ikke er fastlagt datoer.

 

Introduktionskursus for børn

Introduktionskursus for børn foregår lidt mere uformelt og i mindre grupper på højst 3-5 børn ad gangen. Vi har højst plads til ca 20 børne og ungdomsskytter så der kan godt være meget lang ventetid.

Børn skal også have en profil på hjemmesiden, men vi ser gerne at det er forældrenes kontaktoplysninger, der er på profilen. Brug gerne muligheden for at tilknytte flere email og telefonnr.

Tilmelding til åbent kursus her: https://skyd.dk/events

 

Krav til udstyr

Pistolskytter; et sæt sikkerhedsbriller & høreværn. Evt et pandebånd med øjenblænde. I alt ca. 450kr

Riffelskytter; høreværn, handske, hårbånd med øjeblænde (eller bare en øjeblænde til montering på sigte). ca. 600kr. På sigt en skydejakke og rem ca 1.800kr.

Ungskytter kan få et tilskud fra KS på 50% af en std. jakke pris mod at jakken afleveres når den er blevet for lille. Rem og jakke kan lånes i starten.

 

Hvis du på et tidspunkt vil have dit eget våben skal du regne med at priserne starter ved ca 9.000kr for en ny pistol og ca 22.000kr for en ny riffel. Der er et brugtmarked som du kan finde et link til på hjemmesiden. Få en erfaren skytte til at rådgive dig.

 

Grovvåben

Skydning med grovvåben (kal. 32 og derover) er forbeholdt rutinerede skytter, og kan først lade sig gøre i KS, når du

Det vil typisk tage omkring 2 år at nå dertil.