Generelle brugerbetingelser

Gældende pr 28. februar 2024

Vigtigt!

  1. Det er et lovkrav at du kan SKV6 godkendes (vandelgodkendes) - det gælder, hvis du er 15 år eller ældre. Det er selvsagt også en betingelse for at du kan blive medlem af KS.
  2. Du skal anvende et password (kodeord), der ikke er kendt af andre og som andre personer ikke umiddelbart kan gætte sig til. Vi har ingen holdning til om du vælger at anvende det samme password til alle de adgange du måtte have.
  3. Dit bruger ID og kodeord er personligt og må kun anvendes af dig.
  4. Du har som medlem af Kjøbenhavns Skytteforening pligt til selv at vedligeholde dine medlemsoplysninger (navn adresse, fødselsdato, køn, telefonnr. o.lign.) i din profil på vores hjemmeside. Oplysningerne skal til enhver tid være korrekte.
  5. Af hensyn til identifikation, skal du hurtigst muligt efter at du er blevet medlem sørge for at der er et velligende foto af dig tilknyttet din profil. 

 

Foreningens love (vedtægter)

Foreningens vedtægter finder du her: https://skyd.dk/page/foreningens-love - dem bør du have kigget i.

 

Betalinger

Der modtages betaling fra flg. danskudstedte korttyper:

Se i øvrigt vore salgsbetingelser. Derudover kan der betales med MobilePay og i helt særlige tilfælde med kontanter. 

Kontingent, events, introkurser og løbende ydelser kan kun betales med betalingskort.

 

Betingelser for betaling af kontingent, events og øvrige løbende ydelser

Ved indgåelse af aftale om medlemsskab – og andre løbende ydelser - godkender medlemmet, at 

 

Løbende ydelser er for eksempel

 

Point

Point kan optjenes ved at udføre fastlagte mindre opgaver for foreningen. Point kan anvendes i KS-butikken som delvis betaling. Point udbetales ikke kontant og refunderes ikke. Der må ikke spares point op - de skal anvendes løbende så saldoen ikke bliver for stor.

 

Udmeldelse af Kjøbenhavns Skytteforening

Ønsker du, at melde dig ud af Kjøbenhavns Skytteforening skal det gøres skriftligt til kassereren på kasserer@skyd.dk - du kan anvende vores kontaktformular.

Udmeldelse midt i en kontingentperiode medfører ikke refusion af resterende kontingent eller abonnement, og du kan ikke gøre krav på andel af foreningens eventuelle formue. Indskud/indmeldelsesgebyr refurnderes ikke.

Ved udmeldelse beholder vi dine data i indeværende år + 5 år. 


Afmelding af hold eller events.

Ønsker du at afmelde dig af hold eller event skal det gøres via hjemmesiden. Events med betaling, fx introkurser, skal afmeldes mindst 48 timer før event-start.

Ved senere afmelding refunderes det indbetalte beløb ikke.


Bilag

B1

Dit CPR løbenr.

B2

Dit skyttenummer (KAP nr)